A MET elnökének közleménye - Megbekelestemplom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Aktualitások > 2013

A MET elnökének közleménye, meghívója


MAGYARORSZÁGI EVANGÉLIUMI TESTVÉRKÖZÖSSÉG – ELNÖK


„Minden időben szeret, aki igaz barát, és testvérül születik a nyomorúság idejére.”

(Példabeszédek könyve)




Kedves Testvérünk, Felebarátunk!



Egyházunk 2013. október 1-ig megszerezte a szükséges 10 ezer támogató tagsági nyilatkozatot (sőt, annál jóval többet) – melyet a kormány támasztott feltételül eredeti státuszunk visszaszerzéséhez. Örömmel tapasztaltuk meg a nagyon sokféle ember irántunk tanúsított jóindulatát, segítőkészségét – köztük az Önét is.

(Sajnos e feltétel teljesítése nem jelenti azt, hogy a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség visszakapja egyházi státuszát, melytől jogtalanul fosztották meg. Barátaink, testvéreink megtisztelő figyelmére a jövőben is számítunk.)

A rövid határidő és az óriási feldolgozási miatt október első napjaiban egy közlemény kibocsátásával és a tömegkommunikáció csatornáin keresztül mondtunk köszönetet. Most kézzel foghatóbb módon szeretnénk hálánkat kifejezni a felénk nyújtott baráti jobbért.

Szeretnénk mihamarabb találkozni tagjainkkal országszerte. Örömmel tájékoztatjuk, hogy e rendezvénysorozat (melyre sok szeretettel várjuk) első állomása 2013. december 14-én 11 és 16 óra között Budapesten lesz. Helyszín: MET Központ, VIII. ker., Dankó u. 13. (új épület). Az ünnep keretében megemlékezünk Fűtött Utca nevű intézményünk 10. és az (50 hajléktalan számára fenntartott) Oltalom Kórház fennállásának 20. évfordulójáról.

Kérjük, részvételi szándékát december 6-ig (péntek) jelezze vissza a levél végén található postai, telefonos vagy e-mail elérhetőségeinken. Várjuk ugyanakkor jelzését, hogy igényt tart-e az alábbiakra: a.) információ istentiszteleteinkről, lelkigondozói, egyházéleti tevékenységünkről, b.) tájékoztatás oktatási-szociális-közéleti tevékenységünkről, c.) havilapunk, az Élet és Világosság megrendelése d.) hogyan támogathat bennünket? e.) egyéb.

A részletes programról folyamatosan frissülő információt honlapunkon és Facebook oldalunkon találhat.

Kérjük, amennyiben lehetséges, a jövőbeli könnyebb kapcsolattartás érdekében adja meg e-mail elérhetőségét.

Hanuka, majd karácsony közeledtével békességes készülődést és (ha találkozunk addig, ha nem) áldott, szép Ünnepeket kívánok kollégáink és az általunk segítettek nevében is!



Barátsággal,

Iványi Gábor

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz